Våga Sjunga!

JAAAAA! ÄNTLIGEN!

Om bara två veckor har jag haft första sångträffen för Våga Sjunga i Ekebro Bygdegård, Frändefors! Onsdagen den 13 oktober drar jag igång med sång i grupp och den blir historisk som den första i Frändefors för nyinflyttade Wirenborgs Musik.

Så kul det ska bli att träffa er! Tillsammans gör vi det bästa vi kan för att ta vårt mod och vår egen personliga röst ut ur duschen hemma eller bilens ensamhet. Vi ger din röst vingar i grupp! Både repertoar och målet för dessa veckor anpassas helt till gruppen! Visst låter det härligt!

Vi sjunger bort mörker och vardagens pusslandet och går eller åker hem med värme och ljus i kroppen! Känn dig riktigt varmt välkommen att kontakta mig för att få veta mer och/eller med din anmälan! Tipsa alla som du vet vill ha mer sång i sitt liv, men som kanske aldrig vågat ta steget. Hoppas, hoppas just vi ses och hörs!