Debut på Spotify med ”Endless Sky” av Nekken

Ny Musik ”Endless Sky” av Nekken där jag, Karin Wirenborg, fått den stora förmånen och härliga utmaningen att lägga sången. Det är inte bara debut som artist utan även inom denna breda genre som rymmer så många olika möjligheter och utmaningar för mina sinnen att ta in det friska tempot. Lyssna på din streamingsstjänst. Här finner du länkar till

Youtube: https://youtu.be/AX4AhtJNz1c?si=4hUOBHfVLWaBeln0

Spotify: https://open.spotify.com/album/4c03TwPxXFweu4DUmlSENi?si=ZTfenDpgQsmtAt5wxsJDKQ

Nekken, alias Kalle Sjöberg, ”Endless Sky” släpptes på streamingstjänster 26 november 2023. Så kul att och överväldigande att på musik skapad på en dator i utkanten av Frändefors, med melodi och textslinga av Nekken och Namaratsu (Johannes Bubach) blivit släppt och min sångröst fått nå den ändlösa himlen i Sverige, hamnat på spellistor och sprider sig ute i världen. På 45 dagar nådde ”Endless Sky” den 10 januari den magiska siffran 1 000 streams på Spotify! 22 februari var det så dax att uppnå 2 000 streams.

Tack för att ni dansar, kopplar av, drömmer er bort eller bara njuter av Kalles musiklandskap, Namaratsu och Kalles text och min sång. Vill du hjälpa oss att nå fler, så dela, spela en gång varje dag. När du njuter av den flera gånger på raken så räknas bara en.

Mot NYA ÄVENTYR med Nekken!