På gång

Här kan du ta del av min inbokade uppdrag under våren och sommaren dit du kan komma och ta del. OM inget annat anges är det fri entré som gäller.

3 mars kl 11 Sångsolist vid Högmässa i regnbågens alla färger,

Vänersborg kyrka Arrangeras av: Svenska kyrkan i Vänersborg & Väne-ryr

1 maj kl ? Sångsolist på Vårkonsert med Blåsutkyrkans kör

Blåsutkyrkan, Vänersborg

Kören leds av Elin Rydqvist. Planerat tema är i nuläget Marie Fredriksson sånger. Mer information kommer. Arrangeras av: Svenska kyrkan i Vänersborg & Väne-ryr

27 juli kl 18 Musik vid Helgmålsbön ” För att du finns”

Bokenäs gamla kyrka Arrangeras av: Bokenäsets församling

Under 2024 genomförda offentliga uppdrag

7 februari kl 12 Färgelanda församlingshem Sopplunch, för aktuell information se Färgelanda och Högsäters församling på sociala medier eller via svenska kyrkans hemsida. Jag får förmånen att bjuda på en härlig blandning musikunderhållning med både glatt, tänkvärt och finstämt till eget ackompanjemang av piano och gitarr.

Arrangeras av: Färgelanda och Högsäter församling

4 februari kl 16:00 i Lane-ryr kyrka Medverkan på Musikgudstjänsten ”Andliga Sånger- under aftonlampans sken” med Lena Brattgård vid tangenterna får vi sjunga psalmer tillsammans som ”Var jag går i skogar, berg och dalar” och Lina Sandells ” Låt mig får börja med Dig”

Sandells fina texter möter vi även i solosångerna bland andra ”Gör det lilla du kan” och ” Jag kan inte räkna dem alla” . Har du kvar din barnatro? Kom och lyssna, med eller utan egen barnatro, och sjung med oss. En finstämd och hoppfull musikgudstjänst i Lane-ryr. Fritt inträde.

Arrangeras av: Svenska kyrkan i Uddevalla

Senast uppdaterad 2 februari 2024