Vårens kurser i ukulele & sång med Karin

”Ukulele-kurs” & ”Karins ensemble för sångglada” är grupperna för dig som aldrig vågat eller inte funnit spel- eller sånggruppen för dig. Ta med dig musikglädjen och nyfikenheten så möts vi precis som vi är och gör det bästa av stunden tillsammans. Jag som leder heter Karin och är utbildad musiklärare och sångpedagog som driver eget företag och brinner för sång- och musikglädjen ska få möta oss i vardagen.

När:
Tisdagarna i vecka 3 – 13, med lov vecka 8.
Alltså följande datum:
17, 24, 31 jan
7, 14, 28 feb
7, 14, 21, 28 mars

Ukulele-kurs 18:00 -18:45
Karins Ensemble 19:00 -20:30

Var: Ekebro Bygdegård
(Flicksäter 115, 462 96 Frändefors

Avgift betalas mot faktura, via bankgiro eller swish.

🎵🎶  Helkvällar med ukulele och sång – 3000 kr 🎵 Fortsättningskurs i ukulele – 1 700 kr 🎶  Karins ensemble för sångglada – 2 000 kr
300 kr/tillfälle

Sångelever hos Karin deltar avgiftsfritt i ensemblen.

Vad:

🎵 Ukulele-kurs fortsättning från i höstas kl 18:00 – 18:45

Kom och slira runt med fingrarna på ukulelen för en härlig 45 minuters lektion i grupp med musikglädje för stora som små. Vi tränar tillsammans att greppa ackorden under djup koncentration blandat med skratt och den som vill sjunger till. Kanske är ditt mål att leda allsång med vänner/barn med ett instrument du lätt bär med dig? älskar du utmaningar? söker du en varm musikalisk gemenskap med instrument som huvudfokus och sång som en möjlighet?
På köpet får du lite kunskap om taktarter, rytmer och enkel musikteori.

Har du tillgång till ukulele? Genom mig kan du köpa kursboken och genom min kollega Tangenttryckaren kan du köpa ukulele, väska och stämapparat. Hör gärna av dig innan kursstart så kan vi stämma av vilken utrustning du har eller behöver hjälp med.

Nybörjare? Om du nu önskar hjälp att kunna hänga på denna kurs så kan en intensivkurs vara en möjlighet. Kontakta mig så löser vi den utmaningen tillsammans.

🎶 Karins ensemble för sångglada 19:00 – 20:30

Jag vill erbjuda ett sammanhang för dig som mår bra av att sjunga! Vi känner friheten att musicera för vår egen glädje och välmåendets skull. Är din sångröst i behov av att dammas av för att på nytt lära känna den i en avslappnad och tillåtande sammanhang? Låt Karins ensemble bli ditt ko-släpp för sångrösten! Denna vår sjunger vi filmmusik, musikal och visor i allt från unisont till 3-stämmigt. Visst låter det härligt!

Så kul det ska bli att träffa dig, att du läser denna text gör dig till en av de modiga individer som med lite pirr i magen kanske ändå redan har bestämt dig att du vill våga ta en plats bland de sångglada? Tillsammans gör vi det bästa vi kan för att ta vårt mod och vår egen personliga röst ut ur duschen hemma eller bilens ensamhet. Vi ger din röst vingar i grupp!

Intresserad?
Vill du att fler ska se evenemangen på facebook?
Dela gärna vidare från @wirenborgsmusik och markera evenemanget som ”intresserad”. Är du redan helt säker på att nu är det dags att prova, så anmäl dig gärna genom ”kommer” och kontakta mig så jag ditt namn redan när vi ses. Alla frågor är självklart varmt välkomna!
Hoppas, hoppas just vi ses och hörs! Varmt välkommen!

Varma hälsningar
Karin Wirenborg
sångerska och sångpedagog
www.wirenborgsmusik.se
karin@wirenborgsmusik.se
076- 26 35 607

Visa mindre