Våga Sjunga!

Våga Sjunga med Wirenborgs Musik är gruppen för dig som aldrig vågat eller inte funnit gruppen för dig. Här krävs inga som helst förkunskaper utan bara musikglädjen och att ta sig till platsen och mötas. Alla är lika nervösa ,jag med 😉 vi svettas tillsammans och värmer upp bygdegården tillsammans.

När: Tisdagar 19:00 -20:30
1 / 15 / 29 mars

Var: Ekebro bygdegård, Frändefors
(Flicksäter 115, 46296 Frändefors)

Kostnad, Betalas mot faktura:

Vuxna 650 kr i paket
alternativt 250 kr per tillfälle

Skolungdom 350kr i paket
alternativt 150 kr per tillfälle

Så kul det ska bli att träffa er!
Att du läser här gör dig till en av en grupp av modiga individer som med skräckblandad förtjusning är nyfikna på, funderar på, har kollat på kartan, har spanat in läget i kalendern och kanske redan bestämt sig och hittat vägen till Ekebro Bygdegård!

Tillsammans gör vi det bästa vi kan för att ta vårt mod och vår egen personliga röst ut ur duschen hemma eller bilens ensamhet.Vi ger din röst vingar i grupp! Både repertoar och målet för dessa veckor anpassas helt till gruppen! Visst låter det härligt!

Bra frågor jag redan fått:

Repertoar = Vad kommer vi sjunga?
Blandad = Allt möjligt!
Det betyder att vi kommer använda oss av både barnvisor, pop, kanon, kanske rock, gospel, schlager. Alla får möjlighet att lyfta sin favoritmusik för mig är det viktigt att pejla in gruppens musiksmak. Jag själv kallar mig all-lyssnare. 🎶❤️

Vi satsar på att varje kväll sjunga bort mörker och vardagens pusslandet och går eller åker hem med värme och ljus i kroppen! Känn dig riktigt varmt välkommen att kontakta mig ( via pm/ sms 0762635607 eller karin@wirenborgsmusik.se ) för att få veta mer och/eller med din obligatoriska anmälan!

Fundera du och är väldigt sugen och vill att fler ska se evenemanget får du gärna dela och markera evenemanget som ”intresserad”. Är du redan bombsäker på att nu är det dags att prova ,så anmäl dig gärna genom att markera ”kommer”. Glöm inte att kontakta mig på valfritt sätt. Så gott att veta innan och få kontakt. Tipsa alla som du vet vill ha mer sång i sitt liv, men som kanske aldrig vågat ta steget. Hoppas, hoppas just vi ses och hörs!

Alla frågor är bra frågor!

Varma hälsningar
Karin Wirenborg
sångerska och sångpedagog
www.wirenborgsmusik.se
karin@wirenborgsmusik.se