Frid över jorden Herren bjöd

Gott nytt år!

och

God fortsättning

önskar jag från mitt lilla hörn av dalsländska skogar, slätter och grusvägar. På en härlig lunchpromenad påminns man om glädjen att få möta nya dagar som denna med en blå himmel och vita fluffiga moln. Det vita strecket som skymtar mot skyn får symbolisera det nya årets möjligheter, de kristna budskapets koppling mellan himmel och jord och vår koppling till de älskade som precis lämnat jordlivet och de som vi saknar sedan länge.

Julen varar än till påska! Tangenttryckaren och jag får med vårt musikprogram ”Frid över jorden Herren bjöd” hålla julen igång under januari.

Söndagen den 6 januari kl 15 i Foss kyrka, Munkedal

Söndagen den 20 januari kl 16 i Lane-ryr kyrka

Ni bjuds en finstämd och färgsprakande musikalisk julbukett. Vi sjunger om den heliga staden, i djup förundran glänser sjö och strand, samtidigt som Maria vaggar sitt barn i den helga natten, för det hände sig i Betlehem.

Andreas trollar med vana fötter pedaler vid orgel och tangenterna vid flygeln och sjunger ut från pianopallen. Karin står för sång. Psalmerna är väl integrerade i programmet och vi hoppas innerligt att vår sångglädje smittar av er till era stämband och vippande tår och trummande fingrar.

Arrangerar musikgudstjänsterna gör respektive församling. Fri entre´med uppmuntran att bidra till kollektändamålet för dagen.

Varmt välkomna! Vi önskar er en God fortsättning och en härlig trettondagshelg!

Andreas och Karin