All you need is löv (love)

…(rap a da pa da) All you need is love, (rap a da pa da) All you need is love, love. Love is all you need!

Dök melodin upp? Började tån vicka? Eller fick du hicka? Jag blir så glad när jag får sjunga. Alla tillfällen när vi samlas tillsammans tycker jag lyfts av sång och musik! Extra medryckande är ju levande ”live” musik! Det är en ära och underbart att få sjunga på bröllop, dop, begravningar, till fredagsbuffén, på grillfesten, i vardagsrummet eller i salongen.

Vad gör vi i goda vänners lag på fotbollsläktaren, på grymma festen, vid lägerelden, på födelsedagar? Vi sjunger såklart!

”Våga sjunga med Karin” Jag kommer gärna till ert evenemang, APT-möte, avtackning, kick-off eller en helt vanlig dag och hjälper er som grupp att våga sjunga tillsammans. De livrädda vid sidan av den ointresserade och den körvana. Alla gör något för stunden alldeles osannolikt utan krav på resultat. Så uppmanas vi tillsammans som grupp att trampa utanför ”comfort-zonen” och kanske blir det skoj!

Vill du lära känna din alldeles unika sångröst, träna på att höra den och använda till just det du brinner för. Då kan en sånglektion hos mig vara bästa grejen för just dej!

Nyfiken på musikteori och att äntligen knäcka läsa noter grejen? Då kan jag hjälpa dig på vägen. Piano- och gitarrelever är också varmt välkomna.

Löven har fallit men vilar så gott i soffans famn och så slutar förhoppningsvis ett liv väl levt. Låt oss ladda hösten med kärlek och värme! Fylla oss själva så vi har kraft att sprida den vidare till varandra. <3