Höstens kurser i Ekebro Bygdegård

Ukulele-kurs och Våga Sjunga med Karin är grupperna för dig som aldrig vågat eller inte funnit spel- eller sånggruppen för dig. Här krävs inga som helst förkunskaper! Ta med dig musikglädjen och nyfikenheten så möts vi precis som vi är och gör det bästa av stunden tillsammans. Nytt för i höst är att den första av de sex träffarna (20 september) är prova-på för alla nyfikna!

Jag som leder heter Karin och är utbildad musiklärare och sångpedagog som driver eget företag och brinner för sång- och musikglädjen ska få möta oss i vardagen.

När:
Tisdagarna i vecka 38 – 43
Alltså följande datum:
20, 27 september
4, 11, 18, 25 oktober

Ukulele-kurs 18:30 -19:15
Våga Sjunga 19:30 -21:00

Var: Ekebro Bygdegård
(Flicksäter 115, 462 96 Frändefors)

Pris:
betalas mot faktura:

Ukulele: 200 kr/tillfälle
Fem kvällar ukulele-kurs: 850 kr

Våga Sjunga: 350 kr/tillfälle
Fem kvällar våga sjunga: 1 500 kr

Båda kurserna: 500 kr/tillfälle
Fem kvällar båda kurserna: 2 000 kr

Vad:
Först ut varje tisdagskväll 18:30 är Ukulele-kursen!

Kom och slira runt med fingrarna på ukulelen för en härlig 45 minuters lektion i grupp med musikglädje för stora som små. Vi tränar tillsammans att greppa ackorden under djup koncentration blandat med skratt. Nybörjare är lika välkomna som lite mer erfarna. Vi spelar lätt tillsammans och vi greppar efter bästa förmåga nya tag varje gång. Självklart brister den som vill ut i sång. Kanske är ditt mål att leda allsång med vänner/barn med ett instrument du lätt bär med dig? älskar du utmaningar? söker du en varm musikalisk gemenskap med instrument som huvudfokus och sång som en möjlighet men inget tvång? Vad än ditt syfte är, kom och prova gratis första träffen!

Har du tillgång till ukulele? Genom mig kan du köpa kursboken och genom min kollega Tangenttryckaren kan du köpa ukulele, väska och stämapparat. Hör gärna av dig innan kursstart så kan vi stämma av vilken utrustning du har eller behöver hjälp med.

Våga Sjunga 19:30 – 21:00

Jag vill att alla ska känna friheten att musicera för sin egen glädje och välmåendets skull. Det är dax att släppa sin sångröst ur dvalan och lära känna den i en avslappnad och tillåtande sammanhang. Låt Våga Sjunga bli ditt ko-släpp för sångrösten! Kom och prova gratis första gången!

Så kul det ska bli att träffa er!
Att du läser här gör dig till en av en grupp av modiga individer som med skräckblandad förtjusning är nyfikna på, funderar på, har kollat på kartan,har spanat in läget i kalendern och kanske har du redan bestämt dig att våga?

Tillsammans gör vi det bästa vi kan för att ta vårt mod och vår egen personliga röst ut ur duschen hemma eller bilens ensamhet. Vi ger din röst vingar i grupp! Både repertoar och målet för dessa veckor anpassas helt till gruppen! Visst låter det härligt! Vi blandar och ger bland genre, vilket betyder att vi kommer använda oss av både barnvisor, pop, kanon, kanske rock, gospel eller schlager. Alla får möjlighet att lyfta sin favoritmusik för mig är det viktigt att pejla in gruppens musiksmak.

Funderar du och är väldigt sugen och vill att fler ska se evenemanget får du gärna dela och markera evenemanget som ”intresserad”. Är du redan bombsäker på att nu är det dags att prova ,så anmäl dig gärna genom ”kommer” och kontakta mig gärna så jag redan vet ditt namn.

Tipsa alla som du vet vill ha mer sång och ukulele i sitt liv, men som kanske aldrig vågat ta steget. Hoppas, hoppas just vi ses och hörs! Varmt välkommen!

Varma hälsningar
Karin Wirenborg
Sångerska och Sångpedagog
www.wirenborgsmusik.se
karin@wirenborgsmusik.se
076- 26 35 607