”Näcken” av Nekken

Ny Musik av Nekken ”Näcken” där fiolen och folkmusiken som varit Kalles huvudinstrument och som belyser varför just artistnamnet Nekken passar så bra! För andra gången har jag, Karin, fått lägga sång på denna filmiska musik. Lyssna på din streamingsstjänst och dröm dig bort i denna mystiska och trollbindande ljudkuliss. Här finner du länkar till

Youtube: https://youtu.be/uhF2fGr-CNE?si=b5BfU_1TA1-Ex5E0

Spotify: https://open.spotify.com/album/46pZmVd39GfPiBlHdZQxsz?si=JR6bnnTyQDaqL1HPBws-FA

Nekkens egen låt ”Näcken” släpptes på streamingstjänster 17 och 18 januari och har spelats flera gånger på P4 väst, den första gången tisdagen den 23 januari då Nekken alias Kalle Sjöberg besökte studion och jag fick följa med. Så kul att denna musik skapad på en dator i utkanten av Frändefors med min sångrösts gestaltning av Nekkens text och melodi tas emot med öppna armar både i Sverige, på spellistor och sprider sig ute i världen.

På enbart 15 dagar nådde ”Näcken” den magiska siffran 1 000 streams på Spotify! Redan efter 29 dagar hade 2061 individuella streams uppnåtts. 7 mars var siffran över 3 000 streams.

Tack för att ni dansar, kopplar av, drömmer er bort eller bara njuter av Kalles musiklandskap som verkligen mejslat fram och där jag fått äran att sätta ord och ton i svängning med min sångröst.

Med Nekkens produktivitet och förunderliga fantasi så vem vet när nästa hit i samarbete med mig når våra fina lyssnare och världen!?