Fest & Event

Tulpaner
Det ska va Gött å leva så Knö dig in fast dörra är trång, för här är änna nåt på gång!

Jag spelar gärna piano, gitarr eller sjunger på fester eller event. Jag kan också leda allsång, psalmer eller spela lättlyssnad pianomusik i bakgrunden. Jag lyssnar på dina önskemål och kommer med förslag.

Jag har varit underhållare vid årsmöten, fester och jubileum. Med rösten, pianot och gitarren och med tillgång till eget PA, gör jag mitt bästa för att förgylla er dag. Kontakta mig så kan vi diskutera vad jag kan hjälpa dig med för att göra ditt event till något alldeles extra och därefter ge dig en offert.

Prisexempel

Det är svårt att veta vad det kostar att boka en musiker och vad du får för pengarna. Om du bokar mig erbjuder jag

  • Tid för samtal och eventuell träff med er för att diskutera sång- och musikval
  • Repetitionstid med medmusiker eller övning av mitt ackompanjemang
  • Egen repetitionstid för sång
  • Framförande av sång och musik
  • Resekostnad

Eventuellt tillkommer kostnad för

  • Inköp av noter
  • Instuderingstid av ny musik
  • Övrig förberedelsetid (t.ex iordningsställande av instrument och PA-anläggning)

För 30 minuters musikunderhållning från 3 500 kr inklusive sociala avgifter & resa. Kontakta mig för en prisuppgift till just ert tillfälle. Innehar f-skattsedel. Betalning sker mot faktura.

Avbokning

Vid avbokning senast 1 vecka innan debiteras halva beloppet. Vid avbokning senast 24 timmar innan debiteras hela beloppet.