2019 och 2020

Tiden, visst är den förunderlig och märklig?! Detta år firar jag en milstolpe bland levnadsår och klämmer under våren ut det sista av mitt härliga 30-tal! Det är ljuvligt att se i backspegeln och inse att jag sedan 30-årsdagen bland annat gift mig, blivit husägare, fått två underbara barn, satsat på Wirenborgs musik, blivit Fristående hudvårdskonsult för Mary Kays hudvård och kosmetik och dessutom blivit delägare i driften av min föräldragård utanför Frändefors.

Jag är så tacksam för allt som hänt mig under åren har ju hjälpt mig att komma dit jag står idag! På vägen har jag fått möta underbara människor att inspireras av och har i flera fall fått den fina möjligheten att förgylla någons dag med musik. Jag brinner för att med musik skapa en närvaro och gemenskap i det ”rum” där vi befinner oss.

Det finns så många fina glimtar som jag skulle vilja dela med er. Från andra halvan av 2019 och från ett ögonöppnande 2020. Är du nyfiken så hittar du dem alla på sociala medier. På Youtube ”Karin Wirenborg” kan du ta del av både enkelt videoklipp från 2019 års turné och ta del av någon av min 25 luckor i Julkalender från 2020

Jag väljer att sammanfatta detta tidsintervall med att lansera min logga även här på min hemsida.

Du som följer mig i mina sociala medier som ”wirenborgsmusik” ( Facebook & Instagram) har förhoppningsvis redan vilat ögonen på den som är extra speciell för mig då den är skapad av en mycket god vän! Tack finaste Emelie Levin som är både konstnär och musiker. Jag är så stolt att du ville designa min logga! Följ Emelie på sociala medier, läs mer här https://www.emelielevin.se/index.html och lyssna på Spotify till hennes två låtar. Under 2021 kommer en till, så spännande!

Var rädd om dig och de dina! Vi hörs snart igen! Varma hälsningar från Karin