Goa musikupplevelser och flera följare

Den osminkade småbarnsföräldern med gigantiska händer, en trött lördagskväll i november i ett färgglatt (ORANGE!!!!) kök.

Jippiiieee! Wirenborgsmusik har nu 251 följare på Facebook! ( @wirenborgsmusik.se) Tack alla som följer mig, Karin, på mitt livs musikaliska äventyr! Jag är så tacksam att jag har kastat mig ut och får möta så många goa människor att sjunga för och med! Fotograf är min kära 2,5 -åring som älskar att ta kort med min mobil.

Hösten blåser förbi och nu ligger vintern och lurar runt hörnet. Snart är Advent vid husknuten och måndagarna den 3 december och 10 december fylls mitt vardagsrum med advents och julmusik. En nära medryckande konsert- och allsångsupplevelse för alla julmusikälskare. Biljetter finns fortfarande till den 10:e. (maila karin@wirenborgsmusik.se)

Här kommer några av höstens höjdpunkter i foton.

Karin Wirenborg med Janne Schaffer

En helt vanlig onsdagskväll i oktober i den lokala sporthall spelade denna eminenta gitarrist och JAG fick vara ”förband” med min gitarr på magen sjöng jag om ”Min plats på jorden”. Den glada och pigga publiken sjöng sedan med i ”Guld och gröna skogar”. Medverkade gjorde även lovande barnkörsångare med sin körledare Margareta Haglund, ungdomsmusiker och lärare från Dalslands musikskolor under ledning av den energisprudlande Ulf Wadenbrandt och med sångarna Jenny Pettersson och Anders Malmsköld hyllades Ted Gärdestads låtskatt.

Oändlig nåd (Amazing Grace) från läktaren till orgel
Håll mitt hjärta Foto: Maud Abrahamsson

En annan vanlig onsdag i oktober vid lunchtid i Uddevalla kyrka sjöng jag om Tro, hopp och kärlek med Birgitta Brodén vid flygeln och orgeln.

 

 

 

Livet virvlar på och wirenborgsmusik flyger med och landar emellan vardagsbestyren som förälder i ett helt vanligt hushåll med två underbara barn på 4,5 och 2,5 år där tuschstreck hittas här och där, halvätna äpplen, och dammråttor är vardagsmat. Mitt i vardagen får jag förgylla med sång och musik på en glad tillställning, dela en sångelevs personliga musikaliska resa, sjunga för sörjande och träffa härliga arbetslag för att lysa upp en vanlig mötesdag med sång och gemenskap och tänja på gränserna till ”läskiga landet”. Livet leker!