Vardagsrumskonsert ”När det lider mot jul…”

Äntligen! Här kommer ett efterlängtat biljettsläpp och endast förbokning gäller! 

Varmt välkomna att boka biljetter till måndagen den 3 december kl 19! ”När det lider mot jul…” i mitt vardagsrum utanför Färgelanda. Advents- och julstämning i ett rött hus med vita knutar på den dalsländska landsbygden. För hundra kronor får du en nära musikupplevelse där vi tillsammans lyser upp decembermörkret med Andreas Hjalmarssons fingrar på tangenterna och min stämma får ljuda ensam, i stämning och tillsammans med er.

Vid vår första mycket uppskattade Vardagsrumskonsert den 10 maj önskades en advents- och julkonsert i samma härliga anda! Självklart vill vi än än en gång fylla mitt vardagsrum med värme, musikglädje, allsång, upptåg och i stämning finns efteråt möjlighet att fika och smälta upplevelsen tillsammans.

Se affischen här i länken och hör av dig för att säkra din/era platser. Vardagsrumskonsert När det lider mot jul..

Observera måndagen! När Tangenttryckaren är butiksägare så får vi förlänga helgen och börja veckan med en hejdundrande kväll tillsammans.

.