Sommaren är kort…

…det mesta ”torka bort”, men nu är… regnet här och äntligen får gräset chansen att återfinna sin färg. Ljuvligt att få mysa i kläder igen. Sommar, sommar och sol fick vi rikligt av i år! Solen har värmt mitt sångarhjärta på alla musikaliska äventyr!

Vardagsrumskonserten i maj tillsammans med Andreas Hjalmarsson var varm och så omtyckt att vi nu bollar datumet för advent och jul-varianten! Tack alla som kom! Håll utkik!

 

Våga sjunga med Karin – ett härligt sångpass på barnmorskornas avslutande APT  i den vackert belägna Dalslands Gästgiveri, Ånimskog.    Så roligt sätt att avrunda en mötesdag med massa go energi!

Kanske vore något för ditt arbetslag, arbetsplats eller varför inte med vännerna eller släkten?

Morlanda vokalensemble höll sommarkonsert på Kärringön. En gott litet gäng korister fick jag sjunga tillsammans med under ledning av Henrik Mossberg. Ett på många sätt stämningsfullt uppdrag som avslutades med en ljuvlig solnedgång på bästa västkusten.

 

 

Margaretadagen i Färgelanda. En vacker fredagsförmiddag i juli fick jag sjunga trestämmigt med två fina vänner. Tro, hopp och kärlek!

 

Allsång i Ödeborgsparken, med Tangenttryckaren. När Sveriges resa i fotbolls- VM slog halt, skrålade vi: ”Ja det var en kväll i juni, ska man ha husvagn, Satellit, Hound dog, I can jive!

”Hå hå ja ja, hå hå jaja!” Det gör vi om nästa sommar ja ja! Kanske även på ett härligt ställe närmare dig?

 

Musikunderhållning på privat Grillfest för kollegor, Ragneruds campings fredagsbuffé och på Evenstorps Hallonfestival. Härligt att få motionera pianofingrarna och dra några ackord på gitarren och sjunga sommarmusik på sköna platser.

Sponsringar –

AllsångAlla-barns dag i Färgelanda och lite pedagogiskt stöd till barnsången och till några av de vuxna skådespelarna i det fina bygdespelet ”Drömmen om Elin” i Järbo mitt i det idylliska dalsländska landskapet.

 

 

Sist men inte minst! Nio härliga sommarkonserter och flertalet förtroende att förgylla hjärtliga avsked. En sommar i ljust minne med många härliga möten som värmt både kropp och själ! Tack för alla härliga möten!