Karins Julkalender

Nu äntligen får jag för andra året i rad bjuda in just dig att ta del av min egen musikaliska Julkalender. Det är den första Julkalendern i mitt nya hem och Wirenborgs Musiks nya lokaler. Varje dag fram till juldagen finner du en ny hälsning på min Youtube-kanal. Använd länkarna här efter eller sök enkelt på Karin Wirenborg.

1 december https://youtu.be/D-IePGF_fkA ,

2 december https://youtu.be/O1q0SZy43Os

3 december https://youtu.be/-KaZGFHsCE4

Jag älskar att dela med mig av musikglädjen och friden som just advents och julmusiken skänker mig. Det är något visst att den kallaste och tuffaste tiden få räkna ner och ladda upp insidan med tankvärd, glädjefylld och vacker musik

Fundera gärna på om du har någon i din närhet som behöver mer musik i sin vardag och dela gärna denna möjlighet med denna person. På YouTube finns hela 25 luckor från 2020 och även några andra sånger. Hoppas att du hittar något som just du uppskattar att lyssna på.

Jag önskar dig en fin och stämningsfull adventstid. Stanna upp med händerna kring din favorit kopp, med en varm filt i din mysiga vrå och lyssna på tystnaden eller på en sång eller musik som talar till just ditt hjärta här och nu.